Pentapolis

by Cavallo & Hugo Mas

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Hienes 03:27
2.
Refugi Zoar 07:16
3.
4.
Amada Adama 04:57
5.
Gomorra 07:26

about

Cavallo és el nom que rep l'interessant duo instrumental format pel bateria Elies Fuster i l'organista Pep Ahuir. Bases complexes en contingut a la vegada que simples en la seua forma, sobre sons densos i intensos. Una personal metamorfosi del 'no wave ' cap al ' punk - jazz '.

En Pentápolis s'ha unit a aquesta estranya banda l'autor Hugo Mas narrant unes lletres nihilistes amb la veu trencada i descarnada , arrencant la distorsió a una guitarra amb un arc i torturant un saxo fins el soroll i els harmònics .

Spoken Words , No wave , Punk Jazz , una atmosfera fosca i enrarida.

credits

released April 7, 2016

Elies Fuster: bateria / Pep Ahuir: piano i orgue / Hugo Mas: veu, guitarra elèctrica i saxo / Composició i arranjaments per Elies Fuster, Pep Ahuir i Hugo Mas / Lletres d’Hugo Mas / Produït per Elies Fuster, Pep Ahuir, Hugo Mas i Blai Antoni Vañó / Gravat per Blai Antoni Vañó al mas Racó de Sta. Ana (Alcoi) / Mesclat i masteritzat per Blai Antoni Vañó als Estudis Blau (Alcoi) / Editat per Música de Telers amb Llicència Creative Commons d’Atribució-NoComercial-CompartirIgual / D.L. A 176-2015 / MDT010

license

tags

about

Música de Telers Valencian Community, Spain

Segell discogràfic que neix de la bonica experiència que va suposar el CD recopilatori per a Enderrock i posterior espectacle audiovisual al 2011. Artistes de diferents estils però amb molts punts en comú, sobretot, la seua procedència, de la ciutat d'Alcoi i de les comarques interiors del País Valencià, i una particular manera d'entendre la música i el món que ens envolta. ... more

contact / help

Contact Música de Telers

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Pentapolis, you may also like: